Locaties

's-Hertogenbosch beschikt over hoogwaardige en betaalbare locaties voor bedrijven en kantoren. Er is aanbod aan de A2 of A59, in het bruisende centrum of dichtbij centraal station. Veel (inter-)nationale bedrijven hebben zich inmiddels in onze gastvrije stad gevestigd, zoals: ABN Amro, Acer Computers, Brand Loyalty, Caterpillar, Dassault Systèmes B.V., Heineken, Heijmans, Malmberg, Océ Copiers, OMRON, Ricoh, SAP, VolksBank, Van Lanschot Bankiers, Würth. Van deze bedrijven heeft een aantal het nationale hoofdkantoor en/of de Europese hoofdvestiging in 's-Hertogenbosch. Ook start-ups vinden hun plek in de stad. Wilt u ook weten wat voor u de beste plek is? Bekijk direct het aanbod!

Een nieuwe locatie kiezen

 

Jan Hoskam, wethouder financiën, economie en duurzaamheid

“Iedere ondernemer heeft unieke wensen. Daarom leveren wij maatwerk. Wij doen graag iets extra’s voor ondernemers. Zij zorgen ervoor dat het bruist in ’s-Hertogenbosch.”

’s-Hertogenbosch is een top stad voor ondernemers. We hebben onderscheidende bedrijfs- en kantorenlocaties in de aanbieding. Dit blijkt uit onderzoek, maar ik hoor het ook van de ondernemers met wie ik het gesprek aan ga. Ze waarderen de werklocaties, de ondernemersnetwerken en het talent dat in de stad beschikbaar is. Ondernemingen realiseren hier hun successen. Dat blijkt uit het grote aantal snelgroeiende bedrijven. 

Zoek naar kavels en panden

© Emaux

Ik zoek een kavel

© Gemeente 's-Hertogenbosch

Ik zoek een pand