Open plek om te groeien

's-Hertogenbosch heeft een ideale ligging. Het is het scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad. De bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en een diversiteit aan bedrijven en vakkennis maakt 's-Hertogenbosch dé plek voor ondernemers die willen groeien. Wat maakt ’s-Hertogenbosch ook een aantrekkelijke vestigingslocatie in de toekomst? Dat is onze inzet op Open Ondernemen. We verbinden, faciliteren en investeren in ondernemers. Hierdoor ontstaan veelbelovende start-ups en innovaties. Ontdek welke locaties passen bij uw bedrijf of organisatie. 

Daarom 'sH

's-Hertogenbosch behoort tot de top 10 van steden met de grootste economische kracht (Elsevier/Louter). Gemeenten worden beoordeeld aan de hand van 40 indicatoren, zoals aantal arbeidsplaatsen, opleidingsniveau van bewoners, nieuwbouw en bezettingsgraad van de kantoren, aantal starters en arbeidsproductiviteit.

Bekijk hoe wij ons onderscheiden

Ik ben er klaar voor!

U overweegt om een onderneming te starten in 's-Hertogenbosch. Of weet dat misschien al wel zeker. Dan is er werk aan de winkel! Weet u al waar u zich wilt vestigen? En welke vergunningen er nodig zijn? Iedere ondernemer en onderneming is anders. Dit traject is maatwerk. Wij helpen u graag met een soepele start. Vraag onze adviseurs om advies. Liever eerst zelf oriënteren? Ontdek wat er nodig is om uw onderneming te starten.

Een onderneming starten in 'sH

Sectoren waarin wij uitblinken

Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren agrifood, ICT, logistiek, detailhandel en bouw. Benieuwd hoe wij ons onderscheiden in deze sectoren? Neem direct contact met ons op of lees hieronder meer over de speerpuntsectoren.

Kansen voor iedereen

Wij richten ons niet alleen op speerpuntsectoren en grote bedrijven, maar vinden mkb’ers en start-ups even belangrijk. Juist kleine ondernemingen zijn vaak een bron van economische dynamiek en innovatie. Wij denken daarom graag mee over hoe wij je kunnen helpen. Bijvoorbeeld met het vinden van een betaalbare locatie. Of bekijk direct welke vestigingsmogelijkheden er zijn in 's-Hertogenbosch.

Locaties in 's-Hertogenbosch