Den Bosch Datastad

’s-Hertogenbosch is hard op weg om dé onbetwiste datastad van ons land te worden. De plek waar data-gedreven bedrijven en  startups zich vestigen en waar nieuwe Big Data- opleidingen, incubators en innovatieprojecten als paddenstoelen uit de grond schieten. ICT is de drijvende kracht achter innovatie. Een driver die sectoren overstijgt. Dat weet u als ICT-ondernemer als geen ander ‒ net als de Gemeente ’s-Hertogenbosch. Daarom ontvangen wij u als ICT-ondernemer graag met open armen. Wilt u deel uitmaken van de Bossche datarevolutie? Bekijk dan deze flyer of bekijk de onderstaande thema's voor meer informatie. 

De gemeente trekt samen met het Bossche bedrijfsleven en onderwijsinstellingen op om de datastad ambities mogelijk te maken. Tijdens een werkatelier in maart 2019 hebben we met elkaar een eerste stap gezet om deze ambitie te vertalen naar concrete acties. Lees hier een verslag van die middag en hoe u zelf ook mee kan denken en doen aan de vervolgstappen.

Wist u dat...

Dit allemaal samenkomt in 1 netwerk: ICT CommunityDe ICT-Community ’s-Hertogenbosch is een platform voor alle ICT-bedrijven en -onderwijsinstellingen in ’s-Hertogenbosch. Het platform wil samenwerken en het delen van kennis bevorderen. Tussen bedrijven onderling, maar ook tussen ICT-bedrijven en ICT-onderwijs. Een drietal thema’s staat centraal: 1) Onderwijs en arbeidsmarkt 2) Innovatiekracht en samenwerking 3) Promotie van het regionaal ICT-cluster.

U bent in goed gezelschap

Stel al uw vragen

Martin van der Broek

“Bij ondernemers en onderwijs zit zoveel positieve energie. Mijn dag is goed als ik die energie weet om te zetten in een project dat resultaat oplevert voor de stad.”

Ik ben bij de gemeente 's-Hertogenbosch onder andere accountmanager ICT en coördinator van de ICT-community. Voor al uw vragen over ondernemen in ICT kunt u bij mij terecht.

Mail Martin