Open armen voor ICT

ICT is de drijvende kracht achter innovatie. Een driver die sectoren overstijgt. Dat weet u als ICT-ondernemer als geen ander ‒ net als de Gemeente ’s-Hertogenbosch. Daarom is is ICT voor ons een speerpuntsector. En ontvangen wij u als ICT-ondernemer graag met open armen. Of u nou een starter bent of gevestigde naam, in onze dynamische stad hebt u alles om uw business verder te ontwikkelen binnen handbereik: gelijkgestemde ondernemers om kennis mee te delen en van te leren, uiteenlopende inspirerende locaties, volop netwerkmogelijkheden en een gemeente die open staat om u op alle mogelijke manieren te ondersteunen.

Wist u dat...

Dit allemaal samenkomt in 1 netwerk: ICT CommunityDe ICT-Community ’s-Hertogenbosch is een platform voor alle ICT-bedrijven en -onderwijsinstellingen in ’s-Hertogenbosch. Het platform wil samenwerken en het delen van kennis bevorderen. Tussen bedrijven onderling, maar ook tussen ICT-bedrijven en ICT-onderwijs. Een drietal thema’s staat centraal: 1) Onderwijs en arbeidsmarkt 2) Innovatiekracht en samenwerking 3) Promotie van het regionaal ICT-cluster.

U bent in goed gezelschap

Stel al uw vragen

Martin van der Broek

“Bij ondernemers en onderwijs zit zoveel positieve energie. Mijn dag is goed als ik die energie weet om te zetten in een project dat resultaat oplevert voor de stad.”

Ik ben bij de gemeente 's-Hertogenbosch onder andere accountmanager ICT en coördinator van de ICT-community. Voor al uw vragen over ondernemen in ICT kunt u bij mij terecht.

Mail Martin