Open voor energieoplossingen

Klimaatneutraal 's-Hertogenbosch in 2050 is onze ambitie. Daarmee sluiten we aan op nationale en internationale doelstellingen. Waarom is het zo belangrijk? Niet alleen raken voorraden fossiele brandstoffen uitgeput. Energieverbruik heeft een grote invloed op het klimaat. Met verschillende negatieve gevolgen. Lokaal kunnen we het verschil maken. Bedrijven en organisaties zijn goed voor ongeveer tweederde van het verbruik in 's-Hertogenbosch. Zij zien daarom de noodzaak om zich hard maken voor een duurzame economie. Doet u ook mee? Kijk dan ook eens naar de financieringsmogelijkheden (website / pdf).

BEC verbindt bedrijven op energiethema's

In ’s-Hertogenbosch werken bedrijven en organisaties samen aan een duurzame energievoorziening onder de naam Bossche Energiecoalitie (BEC). Wij delen kennis en ervaring en willen een proeftuin zijn voor duurzame innovaties. Gezamenlijk kunnen we grote stappen zetten, door samenwerking op een thema óf per gebied. Bijvoorbeeld met een gezamenlijke aanpak voor zonne-energie of door benutting van restwarmte op een bedrijventerrein. Er zijn al zo'n 50 bedrijven aangesloten bij BEC. Is uw bedrijf de volgende?

Ontdek BEC!

Neem contact op met een adviseur

Laur Vissers

Heeft u interesse in deelname aan de Bossche Energiecoalitie? Of werkt u aan een concreet project en zoekt u partners? Neem contact met mij op. Ik verken graag de mogelijkheden met u.

Mail Laur