Een onderscheidend financieringsaanbod!

Het starten van een bedrijf of het ontwikkelen van een nieuw product kost geld. Dat geld heeft de ondernemer niet altijd voldoende beschikbaar. Er zijn diverse mogelijkheden om aanvullende financiering te verwerven. Voor een algemene toets op alle financieringsmogelijkheden voor uw activiteiten is er de MKB financieringsgids. Deze gids geeft in enkele stappen zicht op financieringsoplossingen. Ook in de regio zijn partijen actief die u willen helpen bij het opbouwen van een succesvolle onderneming.

Financiering van energiebesparing

De gemeente 's-Hertogenbosch heeft de ambitie klimaatneutraal te zijn in 2050. Bedrijven hebben een belangrijk aandeel in energieverbruik in de stad. Mede daarom helpen wij bedrijven die energie willen besparen of zoeken naar manieren om duurzaam energie op te wekken. Dit doen we met ondersteuning en financiering. Zoals deze lijst waarop we voor u als bedrijf de financieringsmogelijkheden voor energieopwekking en -besparing op een rijtje hebben gezet!

Ontdek de kansen

Ook inkomen moet groeien

Naast startkapitaal kunnen ondernemers, freelancers en zzp’ers verschillende vormen van inkomenssteun aanvragen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de gemeente.

Wat je als ondernemer overhoudt wordt deels bepaald door de belastingen die je moet betalen. Wil je weten of je alles op orde hebt of heb je vragen? De belastingdienst heeft een speciaal loket voor je ingericht.