Mooi start-up nieuws!

Vorige week werd al bekend dat Fruitfunk en Botanic Bites zich gaan ontwikkelen in De Jamfabriek. De start-ups uit Tilburg en Eindhoven hebben voor een jaar huisvesting getekend. Nu goed nieuws voor het al in 's-Hertogenbosch gevestigde Syneratio. Zij starten met 'Startup in Residence', een nieuw programma van StartupDelta. Dat bedoeld is voor start-ups met de potentie te groeien naar nationaal niveau. 

Syneratio is de eerste landelijke ‘Startup in Residence’ van StartupDelta. De meest veelbelovende startups komen hiervoor in aanmerking en gaan intensief samenwerken met StartupDelta om van elkaar te leren en door te kunnen groeien naar nationaal niveau. “Wij zijn trots dat we deze kans krijgen en hebben veel energie om de komende maanden intensief met StartupDelta te gaan samenwerken.”, vertelt Jorin Aardoom (co-founder Syneratio). StartupDelta wil met het programma een beter beeld te krijgen van barrieres en uitdagingen van start-ups. Tegelijkertijd begeleiden ze de start-up.

Eerste landelijke 'Start-up in Residence'

Syneratio is de eerste start-up die is geselecteerd voor dit programma. Het doel van deze samenwerking is om een startup de kans te bieden landelijke bekendheid te genereren. Twee voorwaarden zijn dat de startup zichzelf al bewezen heeft en een toegevoegde waarde biedt aan de maatschappij. De toegevoegde waarde van Syneratio is dat zij met een online kennisplatform op een nieuwe manier wetenschappers, bedrijven en studenten verbinden. “Hetgeen wat hiermee wordt bereikt is dat het wiel niet opnieuw uitgevonden hoeft te worden” vertelt Fabian Aardoom (co-founder Syneratio). Het platform biedt niet alleen toegang tot de verschillende kennisbronnen. Maar zorgt er ook voor dat de kennis bij de juiste personen komt. Via een persoonlijk account kun je contact leggen met experts in je vakgebied.

Syneratio start in het najaar van 2016 met 'Startup in Residence'. Volg de start-up op home.syneratio.com.