’s-Hertogenbosch met Brabantstad bij Provada

's-Hertogenbosch is aanwezig op vastgoedbeurs PROVADA. We staan in een gezamenlijke stand met de andere vier steden van Brabantstad: Helmond, Tilburg, Eindhoven en Breda. Benieuwd welke kansen er in 's-Hertogenbosch zijn voor de vastgoedsector? U bent van harte welkom op 8 of 9 juni bij een van onze bijeenkomsten.

8 juni in teken van Open Ondernemen
In ’s-Hertogenbosch geloven we in Open Ondernemen. Open Ondernemen brengt partijen bij elkaar. Als gemeente nemen we het voortouw in het leggen van duurzame verbindingen. Hiermee bieden we ondernemers een effectief vliegwiel voor vernieuwing en groei. Dit brengt ook de vastgoedsector in beweging. Want vernieuwing leidt tot veranderende behoeften. En dus ook tot andere eisen die aan het vastgoed worden gesteld. Benieuwd wat Open Ondernemen voor u kan betekenen? Ontdek het samen met wethouder Jan Hoskam en onze collega's tijdens de lancering van Open Ondernemen op de PROVADA!

Wanneer: 8 juni 2016 om 13:00 uur
Waar: Hal 9 stand 16A, RAI Amsterdam
Waarom erbij zijn? omdat Open Ondernemen de toekomst is van de vastgoedsector

Meld u alvast aan door te mailen naar economischezaken@s-hertogenbosch.nl!

Schuift u 9 juni aan bij de talkshow over Brabantse spoorzones?
Om BrabantStad aantrekkelijker, bereikbaarder en concurrerender te maken, zijn de spoorzones van de steden van groot belang. Deze locaties rondom de stationsgebieden bieden enorme kansen aan investeerders. Er is op deze plekken namelijk volop ruimte voor groei en vernieuwing. Benieuwd naar de onbegrensde mogelijkheden in spoorzones? Schuif dan op 9 juni van 14.15 tot 14.45 uur aan bij de Brabant Talkshow met 5 bestuurders van de Brabantse steden. Talkshow host is Meike de Jong. Zij begeleidt vakkundig het gesprek tussen de bestuurders, die ieder vol passie zullen vertellen over de kansen die hun stad biedt. Aanmelden? Dat kan via deze link!

Alvast een kleine sneak preview van deze inspirerende bijeenkomst!

Over Brabantstad
BrabantStad is een bestuurlijk netwerk tussen de steden Breda, Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Tilburg en de provincie Noord-Brabant. ‘Samen zijn we sterker’: dat is het uitgangspunt van onze samenwerking. BrabantStad streeft naar een blijvende positie in de top 5 van Europese kennis- en innovatieregio’s en wil de internationale concurrentiekracht van Brabant versterken. Kijk voor meer informatie op www.brabantstad.nl

Graag zien we u op de Provada in hal 9, stand 16a!