Jaarevent ICT Community: Slimme stad Den Bosch

Wat betekent de slimme stad ontwikkeling voor 's-Hertogenbosch? Reden voor de ICT-Community om het thema 'De Slimme Stad' te verbinden aan het jaarevent 2017. Gastheer dit jaar is Essent. Benieuwd of de slimme stad iets voor u kan betekenen? Zorg dan dat u erbij bent op 15 maart!

Wat is een slimme stad? Wat betekent dat voor Den Bosch? Hoe kan Den Bosch ook in de toekomst aantrekkelijk blijven voor inwoners, werknemers en bedrijven?

Professionals uit bedrijfsleven, onderwijs en overheid bieden u nieuwe kennis, inzichten en kansen voor samenwerking. Het seminar De Slimme Stad Den Bosch bestaat uit plenaire sessies en inspiratiesessies met verschillende thema's. SAP geeft een Masterclass 'Be Smart of Be Outsmarted'. Hoe speel je slim in op technologische ontwikkelingen? Enable U duikt met u in digitale bouwstenen zoals koppelingen en API's. En docenten en studenten van Avans Hogeschool geven een toelichting op recent werk op het grensvlak van ontwerp, data- en smart toepassingen. Daarnaast zijn er ook sessies met Essent, Spark Campus en de gemeente 's-Hertogenbosch.Naast kennisoverdracht heeft het seminar tot doel om het netwerk van de ICT Community 's-Hertogenbosch te versterken.

Aanmelden?

Het maximum aantal aanmeldingen is 100. Vol = vol. Dus klik meteen door naar de website om uw plekje te reserveren.

Ik doe mee!