Hackathon 'Redesign Your Agrifood Business'

De Hackathon Redesign Your Agrifoodbusiness vindt plaats tijdens de derde AgrifoodTech beurs in de Brabant Hallen op 12 en 13 december 2018. Developers, designers en techneuten werken twee dagen lang aan concrete vraagstukken van organisaties uit de agrifood- en techsector.

De teams bouwen werkende prototypen applicaties en vernieuwende business modellen. Zij pitchen aan een onafhankelijke jury hun vernieuwende oplossingen en maken kans op een geldprijs. Tijdens de beurs hebben bezoekers en exposanten de mogelijkheid om te komen kijken. We dagen uit hen uit om een bijdrage te leveren op het gebied van kennis, kunde en netwerk.

Welk type vraagstukken?
De hackaton richt zich op ICT gedreven vraagstukken in domeinen zoals IoT, Big Data, precisielandbouw en voedselveiligheid. Maar ook de inzet van ICT voor het creëren van nieuwe omzet met slimme applicaties is een onderwerp dat aan de orde komt.  
 
Meld je aan als deelnemer!
De hackaton is bij uitstek geschikt voor organisaties die willen innoveren maar zelf niet de capaciteit of kennis hebben, zich willen laten ínspireren en verrassen door oplossingen van buitensstaanders, in aanraking willen komen met jong talent, hun organisatie als vernieuwend en innovatief willen branden.    

Talenten die thuis zijn in applicatie-ontwikkeling, de agrifoodsector, technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, communicatie en multimedia design, data science, geomedia & design én gemotiveerde business studenten zijn van harte welkom om zich aan te melden.  

Ook professionals die actief zijn in de agrifood- of techbusiness nodigen wij uit om deel te nemen.

Meer informatie
Ga naar de website of mail naar Robert Wit.