Gezocht: startende ICT bedrijven in Den Bosch

De Volksbank is de naam het concern waaronder de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS vallen en heeft in haar kantoor op Pettelaarpark 120 enkele etages beschikbaar.

De Volksbank wil deze etages graag verhuren aan start-ups met ICT affiniteit. Wij werken hard aan innovatie van onze producten en diensten en zijn ervan overtuigd dat we van elkaar kunnen leren wanneer we met elkaar gehuisvest zijn. 

Kies je voor onze locatie dan bevind je je in het centrum van het ICT bedrijf van onze bank. Onze collega’s helpen je indien gewenst graag met ICT vraagstukken waar jullie als start-up tegen aan lopen. Kies je voor onze locatie dan kies je ook voor flexibiliteit. Je kunt uitbreiden wanneer je groeit en je kunt aangeven wat je zelf wilt organiseren of waarin je door ons ontzorgd wilt worden. Denk hierbij aan schoonmaak van de etage, inrichting etc.

Afhankelijk van jullie wens kunnen kale m2 gehuurd worden of kunnen we de ruimte inrichten met werkplekken of overlegplekken. In overleg kan bepaald worden of er andere huurders op de etage toegestaan worden.

De etages bevinden zich op de bovenste etages van onze toren. De werkomgeving is daarom licht en heeft een wijds uitzicht. De etages zijn voorzien van sanitaire ruimtes, een pantry en enkele opslag/ overlegruimtes. Daarnaast zorgt de klimaatinstallatie, zonwering en ledverlichting voor een aangename werkomgeving.

In de centrale ontvangsthal bevindt zich de receptie waar jullie bezoek ontvangen wordt. Hier is tevens een koffiebar waar goede koffie en andere dranken, koeken en broodjes te verkrijgen zijn. Ook zijn hier enkele zitjes waar je kunt overleggen of werken en in de hal bevindt zich de geldautomaat. De gemeenschappelijke vergaderfaciliteiten zijn per uur te reserveren.

Pettelaarpark is goed bereikbaar met het OV. Er zijn op onze locatie beperkt parkeerplaatsen te huur en het Transferium is op enkele meters afstand. Hier parkeer je voor een paar euro de hele dag.

Kom vooral eens kijken en praten over de mogelijkheden.

Neem contact op met
Karin van de Wiel, huisvestingsmanager
06 23785982, karin.vandewiel@devolksbank.nl