Bossche ondernemers lanceren horeca-app SloQ

De Bossche ondernemers Soraya en Philippe Roosen lanceerden onlangs een innovatieve kortingsapp die de consument aantrekkelijke kortingen biedt in diverse drinkgelegenheden in Den Bosch. Hiermee willen zij een klant- en ondernemersvriendelijk platform creëren waar vraag en aanbod van horeca en klant samenkomen.

“We ondersteunen onze Bossche horecaondernemers door ze een ondernemersvriendelijk platform te bieden waar ze adhoc deals op kunnen plaatsen. Deze deals hebben een korte looptijd, waardoor ondernemers meer controle krijgen over het aantal gasten in hun zaak op de rustige momenten van de dag. Waar de meeste ‘deal platforms’ vooral voordelig zijn voor de consument, richten wij ons ook echt op de voordelen voor de ondernemer.”, aldus Soraya. 

 “Via gezellige gesprekken zijn we erachter gekomen waar horecaondernemers zoal tegenaan lopen. Vaak werd aangegeven dat ze bereid zijn een aanbieding te plaatsen, maar dat dat voor henzelf vaak nadelig was. Dit is dan ook de reden dat dit weinig gebeurde. Hartstikke jammer, vonden wij. Tijd voor verandering. Met alle input van de horecaondernemers in gedachten, hebben wij uiteindelijk SloQ ontwikkeld”. 

SloQ biedt een overzicht van aangesloten horecazaken in Den Bosch op basis van afstand. Een horecaondernemer kan een deal plaatsen welke 60 tot 180 minuten zichtbaar blijft. Indien je in de buurt bent van de betreffende horecagelegenheid zie jij deze deal in de app, of via een pushbericht. De deal is direct te activeren en te verzilveren. Er zijn geen vouchers of reserveringen nodig en je rekent meteen bij de horecaondernemer af. Handig toch?

SloQ is voor zowel horeca als consument gratis te downloaden en gebruiken.