De Rietvelden

De Rietvelden is het grootste bedrijventerrein van ‘s-Hertogenbosch, direct aan de afslag van de snelweg A59. Er zijn momenteel nog enkele beschikbaar. Op een locatie aan de Zandzuigerstraat, vlakbij de containerterminal, realiseert WDP  een warehouse van 55.000 m². Een deel hiervan is nog beschikbaar. 

Het gebied kenmerkt zich door de watergebonden bedrijven (containerterminal) transport, distributie en een autoboulevard. De Heineken brouwerij neemt een prominente positie in op De Rietvelden. Op enkele plaatsen zijn ook kleinschalige moderne bedrijfsruimten gerealiseerd. De toegestane milieucategorie is 2 tot 4 (middelzwaar) en op bepaalde plaatsen 2 tot 5 (zwaar). 

De Bossche Containerterminal (BCTN) op de Rietvelden heeft een overslag capaciteit voor 160.000 teu en verzorgt 3 afvaarten per dag naar Rotterdam (-Stad, -Delta havens) en Antwerpen. De barge capaciteit is 300 teu per dag.

 

Leo Sedee

“Ik ga graag met open vizier met de 3O’s in gesprek om die kansen te identificeren en te realiseren die bijdragen aan versterking van de marktpositie van deze partijen en die bijdragen aan een groei van de werkgelegenheid.”
 

Mail Leo