Netwerken is kern van Open Ondernemen

Kennis is er volop in ’s-Hertogenbosch – met een florerende dienstensector, stijgend aantal studenten en bovengemiddelde hoeveelheid start-ups. Hoe kunt u delen in deze onuitputtelijke kennisbron? Netwerken… dat is de sleutel tot zakelijk succes. Wij brengen u graag in contact met andere ambitieuze ondernemers. Want samen komt u verder dan alleen!

Kracht van de stad

Nationale en internationale partners kunnen worden gevonden in of via een van de lokale of regionale netwerken. Dat dit succesvol is blijkt uit de vele netwerken die ondernemers draaiende houden. Maar ondernemers in 's-Hertogenbosch kennen nog een bijzondere manier van netwerken. Het Financieel Dagblad schreef een mooi artikel over de kracht van bourgondisch netwerken.

Netwerken op maat

Ondernemers in 's-Hertogenbosch werken samen op verschillende niveaus. Locatiespecifiek in onder andere ondernemersverenigingen voor bedrijventerreinen. Thematisch voor bijvoorbeeld ICT , Agrifood en Logistiek. Maar ook in stedelijk of regionale netwerken zoals VNO NCW 's-Hertogenbosch of Hermes. Onderzoek welk netwerk goed aansluit bij uw wensen en ga morgen nog een nieuwe samenwerking aan.

Ondernemersverenigingen

Er zijn o.a. ondernemersverenigingen voor winkeliers. Of verenigingen die locatiegebonden zijn, zoals netwerken in de binnenstad of op een bedrijventerrein.                                                                                                

Naar de verenigingen

Netwerken per sector

Logistiek, bouw, retail, ICT en agrifood zijn Bossche speerpunten. In netwerken vinden zij kennis, inspiratie en samenwerking. Kunnen deze netwerken iets betekenen voor uw onderneming?

Naar de netwerken