Willemspoort

Willemspoort wordt momenteel ontwikkeld tot een levendige en gemengde locatie aan de groene zuidwest-rand van de stad, met medische zorg, kennisontwikkeling, wonen, kantoren en het Koning Willem 1 college (15.000 studenten MBO). Willemspoort vormt de verbindende schakel tussen het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis en de kennisinstellingen ZLTO, Avans Hogeschool en Has Den Bosch. De ligging en bereikbaarheid van Willemspoort zijn zeer gunstig. Het gebied is via de nieuwe Randweg direct aangesloten op de snelwegen A2 en A59. Daarnaast is er een directe snelle busverbinding met het Centraal Station. Er zijn aantrekkelijke routes voor fietsers en voetgangers naar het Paleiskwartier en naar het bijzondere buitengebied aan de zuidzijde van de stad: “De Gement” en “De Bossche Broek”. 

Willemspoort biedt ruimte aan kantoren, laboratoria en andere functies, die aansluiten bij het gemeentelijk speerpunt agrifood. Het gebied ligt centraal in de growcampus, het brede netwerk van bedrijven, ondernemers, studenten en onderzoekers op het gebied van agrifood. Er zijn geen kavels meer beschikbaar op Willempoort, voor het actuele aanbod van bedrijfsruimte kan u hier terecht. 

Berry Bruekers

“Het initiëren van nieuwe activiteiten, vernieuwen van commercieel vastgoed  en het bevorderen van de dynamiek in de stad brengt mij veel voldoening en geeft mij de energie om steeds nieuwe activiteiten op te pakken.”
 

Mail Berry