Pettelaarpark

Pettelaarpark aan de snelweg A2 is al vele jaren een van de meest prominente en succesvolle snelweglocaties van Nederland. Pettelaarpark vormt de zuidelijke entree van ’s-Hertogenbosch en de vestigingsfactoren voor auto-gerelateerde zakelijke dienstverleners zijn uitstekend. Het park ligt direct aan de op- en afrit van de snelweg A2 en is uitstekend zichtbaar vanaf de snelweg. Daarnaast ligt Pettelaarpark ook op korte afstand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, die met het uitstekende openbaar vervoer in enkele minuten bereikbaar is. Veel bezoekers aan de Bossche binnenstad maken daarom volop gebruik van het Transferium op Pettelaarpark.

Pettelaarpark is van ver te herkennen aan het 100 meter hoge provinciehuis. Zakelijke bezoekers kunnen sfeervol lunchen, overnachten en vergaderen in het Mövenpick Hotel. Het 9-holes golfpark bij Pettelaarpark is een unique selling point van de locatie. Pettelaarpark bestaat voornamelijk uit grotere gebouwen. De parkachtige opzet met moderne kantoorgebouwen en uitstekende voorzieningen maken de locatie tot een aantrekkelijke omgeving voor versterking van de zakelijke contacten. 

Walter Speelman, Product Manager bij Mebin BV:

"Ons hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch van oudsher onze bakermat. In 2014 zijn wij verhuisd naar het Pettelaarpark. Onze keuze hiervoor is niet voor niets, s’-Hertogenbosch ligt redelijk centraal in Nederland het kantorenpark ligt direct aan de snelweg A2 waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn. Ook parkeren is hier geen probleem met het transferium naast de deur."