High Tech Park, Maaspoort & Treurenburg

Het gebied van het High Tech Park en industrieterrein Maaspoort vormde lang één geheel voor de ondernemersvereniging HTMT. Aan dit gebied is Treurenburg toegevoegd. Laatsgenoemd terrein met nieuwbouwmogelijkheden wordt op een aparte pagina op deze website toegelicht: Treurenburg

De autobereikbaarheid is van de terreinen uitstekend. De locaties bevinden zich direct aan de snelweg A59. High Tech Park ligt net ten zuiden van de A59, Maaspoort aan de noordkant.
Maaspoort en High Tech Park zijn twee moderne gemengde bedrijventerreinen. High Tech Park is kantoorachtig van aard. Maaspoort is overwegend bedrijfsmatig van aard met groothandelsbedrijven, bouwnijverheid, transport, garage- en metaalbedrijven.

Omron is een van de bedrijven die gevestigd is op de Maaspoort. Bent u benieuwd wat ze doen?
 

Bekijk de film

Henk Kraaijeveld,
algemeen directeur van ABN AMRO Commercial Finance N.V.:

"ABN AMRO Commercial Finance N.V. (ACF) is gevestigd in het voor Bosschenaren alom bekende oude Tulip pand op het High Tech Bedrijventerrein.  Goede parkeermogelijkheden en  gelegen op een paar minuten afstand van de snelwegen A59 en A2 zijn pluspunten voor onze klanten en ACF’ers.

Wij zijn zeer tevreden om te mogen werken in een markant gebouw gelegen op een unieke zichtlocatie. Het pand is afgelopen jaar compleet gerenoveerd en voldoet aan alle moderne eisen. Verder niet te vergeten de betrokkenheid bij de bruisende stad Den Bosch en de Brabantse werkmentaliteit die is terug te vinden in onze organisatie".

Berry Bruekers

“Het initiëren van nieuwe activiteiten, vernieuwen van commercieel vastgoed  en het bevorderen van de dynamiek in de stad brengt mij veel voldoening en geeft mij de energie om steeds nieuwe activiteiten op te pakken.”
 

Mail Berry