Open voor logistieke bedrijven

Logistiek is de zuurstof voor onze economie. Zeker in de regio ’s-Hertogenbosch. De gemeente ligt strategisch aan de A2 en A59. Als scharnierpunt tussen de Randstad en het zuiden van Nederland, België en Duitsland vormt 's-Hertogenbosch de logistieke ruggengraat van ons land. Vele webwinkels en logistieke bedrijven vinden daarom hun plek in en rondom de stad.  Wij ontvangen u als logistieke ondernemer in ’s-Hertogenbosch met open armen. Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

 • De logistieke uitdaging van het Jeroen Bosch Ziekenhuis

  Met 720 slaapplaatsen, een eigen winkel, restaurant, kapel, kapper en zelfs schoonheidssalon, is het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) bijna een dorp op zich. Bij de bevoorrading van zo'n dorp komt heel wat komt kijken. Het voorradig zijn van bepaalde materialen kan in het ziekenhuis immers van levensbelang zijn. Benieuwd naar de aanpak van het JBZ? Het Logistiek Platform ging in gesprek met de directeur Logistiek, Léon Koolen.

  Het logistieke verhaal van het JBZ 

  De logistieke uitdaging van het Jeroen Bosch Ziekenhuis
 • En daarom kiest Hartog & Bikker Logistics Den Bosch

  “Voor ons is ’s-Hertogenbosch de locatie waar we op een efficiënte manier de dienstverlening kunnen invullen voor onze partner Heineken, waarvan de brouwerij in ’s-Hertogenbosch jaarlijks 6,5 miljoen hectoliter bier produceert. Een uitstekende multimodale ontsluiting in combinatie met een modern logistiek centrum is onze succesformule.” 

  Ontdek het verhaal van Guido Handels

  En daarom kiest Hartog & Bikker Logistics Den Bosch
 • Optimaal bereikbaar met Smart Hub

  Grootse plannen, dat heeft Spierings Smart Logistics met De Rietvelden waarin het bedrijf nu gevestigd is. En dat betekent automatisch ook veel mogelijkheden voor ’s-Hertogenbosch als logistieke stad. Een interview vol sprankelende ideeën en toekomstvisies, met CEO Frank Bruurs.

  Lees hoe Spierings waarde toevoegt

  Optimaal bereikbaar met Smart Hub

Dit is hoe we samenwerken in Den Bosch

Ik ga graag met u in gesprek

Leo Sedee

“Ik ga graag met open vizier met de 3O’s in gesprek om die kansen te identificeren en te realiseren die bijdragen aan versterking van de marktpositie van deze partijen en die bijdragen aan een groei van de werkgelegenheid.”

We willen dat ons aanbod goed aansluit op uw vraag. Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden die 's-Hertogenbosch biedt voor logistieke bedrijven.
 

Mail Leo