271 resultaten

Na het succes van vorig jaar vindt dit jaar voor de tweede keer het ZZP Boost event plaats.Dit keer op 12 september in Veghel. Kom beter in je kracht als zzp’er met dit gratis event voor zelfstandige professionals in Noordoost Brabant.

Meer lezen

De horecasector vertoonde de afgelopen jaren een enorme dynamiek. Het is een belangrijke smaakmaker in onze gemeente en van gebiedsontwikkelingen. Daarbij past een fris beleid, met als belangrijk uitgangspunt de balans tussen leefbaarheid en levendigheid.

Meer lezen

De Terp in Nuland is volledig in ontwikkeling. Afgelopen periode zijn op meerdere kavels nieuwe bedrijfspanden opgeleverd en op andere plekken is de bouw nog in volle gang. De kopers zijn veelal Nulandse bedrijven of bedrijven elders uit de regio.

Meer lezen

Het gaat goed met het verblijfstoerisme in de gemeente. Door de hoge kamerbezetting en achterblijvend aanbod, is toevoegen van capaciteit nodig. De gemeenteraad daarom het nieuwe beleidskader voor hotels- en particuliere logiesaccommodatie vastgesteld.

Meer lezen

Betekenisvol ondernemen gaat over eerlijk en duurzaam zaken doen. Bent u een bedrijf dat het belangrijk vindt om toekomstbestendig te ondernemen, dan kunt u samen met ouderejaars studenten van Avans Hogeschool ontdekken hoe u dat het beste kunt doen.

Meer lezen

De gemeente gaat elk jaar een Toegankelijkheidsprijs uitreiken. Deze prijs gaat naar de organisatie, vereniging of inwoner die zich het beste heeft ingezet voor toegankelijkheid. Inwoners kunnen kandidaten daarvoor bij ons aanmelden.

Meer lezen

Marloes Vreeswijk, student Beeldende Kunst bij AKV|St.Joost, is tijdens de examenceremonie op donderdag 4 juli aangewezen als winnaar van de Jheronimus Atelierprijs. Marloes mag een jaar lang gebruik maken van een gastatelier in Willem Twee kunstruimte.

Meer lezen