253 resultaten

Ieder jaar rondom 10 mei, de oprichtingsdag van het Bossche bedrijf Omron, gaan medewerkers van Omron allerlei klussen en activiteiten uitvoeren bij verschillende organisaties. De projecten komen tot stand in samenwerking met Mooi zo Goed zo.

Meer lezen

10 jaar Open Coffee Den Bosch! Dat mag gevierd worden! En dat dóen we dan ook! Op woensdag 15 mei 2019 van 09:00 tot 11:00 uur in de Verkadefabriek (Boschdijkstraat 45 ’s-Hertogenbosch). Met als gastspreker Jan Hoskam, Wethouder van Economische Zaken.

Meer lezen

U bent allen bijzonder welkom op maandag 13 mei om 19.00 uur in Perron 3 tijdens DE informatieavond voor het Bossche zakenleven, pandeigenaren èn pandhuurders. Samen met de gemeente 's-Hertogenbosch en het BEC praten we over een klimaat neutrale toekomst.

Meer lezen

Herken je dat je het lastig vindt te achterhalen waarom je communicatiestrategie niet precies werkt? Volg dan deze workshop van Jane Trapman. Ze is de eigenaar van Zorro Branding en verzorgt deze workshop bij BROED op 27 mei aanstaande (19:00-20:30)

Meer lezen

Feest- en Eetcafé Lalalaa in de Ridderstraat in ’s-Hertogenbosch is al ruim 15 jaar een begrip onder jong en ouder. Na de verwoestende brand in juli 2017, is de kroeg vorig jaar zomer weer open gegaan.

Meer lezen