Verras je werknemers met een cultuurlidmaatschap

We Are Public is een nieuw initiatief dat momenteel Brabant verovert. Deze culturele startup biedt een cultuurlidmaatschap voor een vast bedrag van €15 per maand. Onbeperkt naar de beste voorstellingen, concerten en films. Netflix, maar dan voor cultuur. De gemeente 's-Hertogenbosch heeft recent een financiële impuls gegeven aan het initiatief. Ze kunnen alleen van start in Brabant als 2.000 leden zich voor 15 mei aansluiten. Help je met jouw bedrijf mee dit doel te halen?

Er zijn al meer dan zestig cultuurpartners aangesloten in Brabant. In 's-Hertogenbosch zijn dit onder andere het Stedelijk Museum, Willem Twee en de Verkadefabriek. Naast dat je zelf profiteert van het mooie aanbod steun je er bewezen ook de culturele sector mee. in Amsterdam en Den Haag en heeft het platform in 2 jaar tijd meer dan 65.000 man extra publiek op de been gebracht en ruim een half miljoen euro uitgekeerd aan de culturele instellingen die aangesloten zijn bij We Are Public.

Help je mee de Bossche cultuursector te verrijken? Sluit je dan aan bij We Are Public en zegt het voort. Tip: denk eens aan een lidmaatschap als kado voor die werknemer die het zo goed doet.

Ja, ik wil aansluiten!