SUB40DB: nieuwe netwerkorganisatie voor jonge ondernemers

SUB40DB is een nieuwe netwerkorganisatie voor de ondernemer of leidinggevende onder de veertig jaar die werkt in de regio ’s-Hertogenbosch. De kickoff van deze nieuwe, jonge club vindt plaats door middel van een groot inspiratie-event op 11 oktober 2018 in de Verkadefabriek.  

SUB40DB is opgericht door zes jonge ondernemers en leidinggevenden. “De gemeente ’s-Hertogenbosch kent veel netwerk- en businessclubs”, vertelt Harald Dols, bestuurslid van SUB40DB. “Toch merkten we dat vooral de jonge ondernemer of leidinggevende zich niet altijd thuis voelt bij deze bestaande organisaties. De jonge professionals van nu werken op een andere manier, hebben andere vragen en willen op een verfrissende manier geïnspireerd worden. En dat gaan wij dus doen.”   

De gemeente ’s-Hertogenbosch onderstreept dit gevoel en juicht de komst van SUB40DB dan ook van harte toe. “Als stadsbestuur willen we jonge ondernemers graag betrekken bij de economische en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen van de stad. Wij hebben hen veel te bieden. De bestaande netwerken blijken nog niet in de behoeften van deze jonge doelgroep te voorzien. Het is goed om met gelijkgestemden te delen en daardoor te vermenigvuldigen”, aldus burgemeester Jack Mikkers. 

Inspiratie-event op 11 oktober 
Een groot inspiratie-event op donderdag 11 oktober 2018 in de Verkadefabriek, is de officiële start van SUB40DB. Jonge ondernemers of leidinggevenden kunnen zich voor dit event gratis aanmelden via de website SUB40DB: SUB40DB.nl. Het is de bedoeling dat er jaarlijks een groot event wordt gehouden en regelmatig lunch- en ontbijtbijeenkomsten of inspiratiesessies gaan plaatsvinden. 

Meer informatie over SUB40DB vind je op de website SUB40DB.nl