SUB40DB XL-EVENT op 10 oktober a.s.

Geef jouw netwerk en persoonlijke ontwikkeling een boost op een unieke locatie, het befaamde voormalig bordeel 'Kasteeltje Meerwijk'. Hier organiseert SUB40DB, een netwerk voor jonge ondernemende mensen (jonger dan 40 jaar) werkzaam in de regio ’s-Hertogenbosch, haar 2e XL-event op 10 oktober aanstaande. 

INSPIRATIE EN BOSSCHE GEZELLIGHEID KOMEN SAMEN...

Het duo Richard van Kray (auteur van de bestseller 'Sales vanuit je Hart' en oprichter van het gelijknamige Bossche adviesbureau) en Loek Peters ('Maak de ander beter' en o.a. bekend van Penoza) inspireert iedereen tot een authentieke manier van leidinggeven, samenwerken en verkopen. Richard doet dat vanuit zijn achtergrond in sales en Loek vanuit zijn toneelachtergrond. De kern is dat als je een ander oprecht wilt faciliteren, je ook jezelf manager of ondernemer verder helpt. Laagdrempelig, verrassend, vol praktische handvatten en met veel humor!

Er is volop tijd en ruimte om te borrelen, eten en netwerken tijdens een 4 gangen walking dinner. Aanstormend DJ-talent Isis Cloudt zorgt voor de muzikale sfeer.

Richard van Kray
Richard van Kray heeft een behoorlijke transformatie door gemaakt. Jarenlang was hij een begenadigd hard-seller. De keiharde verkoop die hem succes bracht, maar ook oprookte. Na zijn crash in 2005 heeft hij zijn leven omgegooid. Van Kray is gaan bouwen aan een filosofie die als vertrekpunt de mens zelf heeft. Hij heeft het Robot-effect gekraakt hij en is vanuit de drijfveren van de mens zelf gaan kijken naar klantbetekenis in combinatie met geluk. Zijn gedachtengoed is dat wanneer mensen zich goed voelen, in elke situatie trouw mogen blijven aan zichzelf, dit een direct positieve impact maakt op zowel interne als externe klantgerichtheid. In 2017 kwam zijn boek uit. Het haalde de nummer 1 positie in de bestsellerlijstjes en kwam zowel in 2017 als 2018 in top 15 van de best verkochte manangementboeken van Nederland. In juli 2019 bereikte het boek wederom de nummer 1 positie.

Loek Peters
Velen kennen hem als gangster ‘Berry’ uit de bloedstollend spannende misdaadserie Penoza, maar acteur Loek Peters geniet inmiddels ook faam als inspirator van ondernemers. In zijn programma ‘Maak de ander beter’ biedt hij - aan de hand van zijn persoonlijke geschiedenis - doeltreffende en praktische handvatten voor dienend leiderschap en effectief ondernemerschap. Kortom, een ‘schot in de roos’. Het motto van Loek: “Je bent zo goed als je de ander laat zijn. Als acteur kan je nog zo goed je werk doen, maar als je collega dat niet doet, sta je nog steeds in een slechte scène. Ik doe alles om m’n collega zo goed mogelijk te faciliteren. Alleen zo kan ik de beste scène spelen.” En als het woord ‘collega’ vervangen wordt door ‘werknemer’, gaat dat nog steeds op! De Penoza-ster laat ondernemers zien wat ze kunnen leren van acteurs.

Meer informatie en aanmelden?
Kijk op de website van SUB40DB of meld je aan via deze link.