SPARK Makers Zone geopend!

Op donderdag 5 september is de SPARK Makers Zone officieel geopend door wethouder Jan Hoskam. Vervolgens was er op zaterdag 7 september een gezamelijke open dag georganiseerd met BAC en IOT Stadslab. 

De SPARK Makers Zone is op meerdere vlakken uniek in Nederland. SPARK is een omvangrijk open innovatielab met diverse werkplaatsen volledig gericht op nieuwe geavanceerde technologieën, bijvoorbeeld op het gebied van 3D printing, internet of things en robotica. Zo komt hoogwaardige technologie beschikbaar voor ondernemers die de mogelijkheden van deze technologie graag willen ontdekken voor hun bedrijf en medewerkers.

Uniek is ook dat de werkplaats open is voor iedereen: student, professional, kunstenaar, maker, iedereen die een abonnement afsluit of partner wordt, is welkom. Al ruim 27 bedrijven en onderwijsinstellingen tekenden hiervoor en brengen zo innovatievraagstukken onder bij de Makers Zone.

Ook werkt SPARK samen met diverse organisaties zoals Weener XL, Ambachtshuis Brabant en social startup InnAut. Deze samenwerking geeft mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer zicht op talent en werk. Belangrijk nu dat vooral technische bedrijven te maken hebben met een enorme krapte op de arbeidsmarkt.

De SPARK Makers Zone is elke werkdag geopend van 9-17 uur, aan de Paardskerkhofweg 15 in ‘s-Hertogenbosch.

Geïnspireerd geraakt? Bekijk het aanbod op de SPARK website of kom eens een kijkje nemen in de Makers Zone.