Samen ondernemend met Hartje 's-Hertogenbosch

Samen ondernemend!

Hartje ’s-Hertogenbosch is dé ondernemingsvereniging van de Bossche binnenstad. Sinds 1978 vormt ze de spreekbuis voor ruim 250 ondernemers die daar werkzaam zijn in een verscheidenheid aan branches.

Als ondernemersvereniging komen we op voor de belangen van onze leden en ondersteunen we hen bij het ondernemen in de Bossche binnenstad. Dat doen we op een pro-actieve wijze en met open vizier, waarbij we ook rekening houden met andere belanghebbenden in de binnenstad. Hartje gelooft namelijk in een binnenstad waar je alleen door samen te werken kunt bereiken wat we allemaal willen: een veilige en bereikbare binnenstad, waar je goed kunt ondernemen en die prettig is om in te verblijven.

Samenwerken met belanghebbende partijen, maar vooral als ondernemers onderling, is daarbij cruciaal. Om het contact tussen de leden te bevorderen ontmoeten deze elkaar een aantal keer per jaar op informele wijze. Door middel van zogenaamde gebieds-coördinatoren houden we voeling met wat er speelt onder de winkeliers en in hun straat.Daarnaast ondersteund- en start Hartje initiatieven die het ondernemersklimaat verbeteren, en indien nodig bemiddelen we of brengen we zaken onder de aandacht bij betreffende instanties.

Heb je vragen over Hartje 's-Hertogenbosch, of ben je ondernemer in de Bossche binnenstad en wil je aansluiten? Neem dan gerust contact met ons op via info@hartje.nu of via 06 – 53 10 26 90. Zie ook de website www.hartje.nu.