Retail en data? Doe mee aan de gratis sessies!

Als ras ondernemer weet je als geen ander dat de tijd van de deur openen en alleen een bord buiten zetten voorbij is. In de krant lees je dat er steeds meer online wordt gewinkeld en dat data en digitaliseren de toekomst heeft. Je weet dat het een goed idee zou zijn om ook online misschien wel te verkopen, of in ieder geval social media in te zetten want zou het niet mooi zijn als verkopen niet alleen gebeurt tijdens de winkeluren? En het woord data valt veel maar zoveel data heb je toch eigenlijk niet? Of toch wel?

Gemeente ’s-Hertogenbosch gaat je in samenwerking met het Platform Driven by Data en Data Delta helpen om meer winst te behalen door je in 2 kosteloze sessies de eerste stappen uit te leggen hoe data en digitalisering jouw bedrijf kunnen helpen.

Aanmelden kan hier

Sessie 1: Verbeter je business door data: Hoe dan?

Locatie: JADS Sint Janssingel 92 **ivm de nieuwe corona maatregelen wordt dit een online bijeenkomst**

23 november van 8:30-10:00

Een tikkenteller, een kassasysteem, een boekhoudsysteem, voorraad, personeelsplanning en noem maar op. Als ondernemer beschik je vaak over meer data dan je in eerste instantie zou denken. In deze sessie wordt ingegaan op: Wat is data science nu eigenlijk? Wat kan je ermee? Welke stappen kan je gaan zetten en hoe zet je data science succesvol in? En hoe weet ik dat het succesvol kan zijn?  Naast de uitleg krijg je ook voorbeelden van collega-ondernemers en de succesvolle stappen die zij hebben gezet.

Sessie 2: Online zichtbaarheid op social media met Bossche Buik

Locatie: Zwanenbroedershuis Hinthamerstraat 94 **ivm de nieuwe corona maatregelen wordt dit een online bijeenkomst**

30 november van 8:30-10:00

Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, LinkedIn etc. De kracht van social media is ongekend maar wat kan je ermee, hoe begin je en hoe groei je? Niemand minder dan Bossche Influencer Kelsey Ikkersheim, beter bekend als Bossche Buik, gaat je uitleggen wat de kracht is van social media en hoe je met name Instagram in kan zetten.

Kelsey Ikkersheim heeft 2 accounts met 6.000 volgers op instagram en 20.000 website bezoekers per week. Ze werkt samen en voor een hoop Bossche (horeca)ondernemers en ze geeft trainingen over social media.

Aanmelden?

Je kan je via deze link aanmelden voor alle drie de sessies of voor één sessie.

Onder alle deelnemers wordt 5x een 1-op-1 met Kelsey Ikkersheim verloot!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kan je mailen naar info@platformdrivenbydata.nl