Pop-Up Kunst & Kerst Boulevard

In de tweede helft van december is er de Pop-Up Kunst & Kerst Boulevard.

Een experiment waarin we u als ondernemers willen uitnodigen nader kennis te komen maken met de Bossche kunst en cultuur. We bieden studenten van de kunstacademie  en kunstenaars uit alle disciplines, amateurverenigingen, culturele organisaties, theatergroepen, fanfares, zangkoren een podium in het voormalige pand van Carglass aan de Woonboulevard.

Er zal veel te zien en te horen zijn: kunstenaars aan het werk, u ziet hoe kunst wordt gemaakt, er zijn prachtige exposities, er is muziek, zang en theater. Beleef het mee en laat u verrassen.

Ons doel is om de wereld van kunst en cultuur en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen.
Door deze pop-up Kunst & Kerst Boulevard bij wijze van pilot, van experiment op te zetten willen we leren hoe we dat het beste kunnen doen.

We hebben u als ondernemer daarbij nodig.
U kunt gewoon eens langs komen. Er zal veel moois te zien zijn: wie weet scoort u een uniek kerstcadeau, als relatiegeschenk, of voor een geliefde.
U kunt er ook een samenzijn, een (kerst)borrel of een andere activiteit organiseren. Wij voegen daar dan een bijzonder element aan toe. Laat u verrassen. Doe eens gek.
U kunt ook de opening bijwonen:  de wethouder van economische zaken Jan Hoskam verricht op zaterdagmorgen 16 december de opening. Hij zal het bijzonder waarderen als u daarbij aanwezig kunt zijn. Al is het maar even (december is vast ook voor u een drukke maand). Aanvang: half 11.

Voor meer info:
Algemeen en programma: Janne van Wijnen, gemeente ’s-Hertogenbosch, afdeling cultuur. J.vanwijnen@s-hertogenbosch.nl , 0627858696
Voor een bedrijfsmatige activiteit: Frank Smit, FSS Security (bedenker en mede-organisator) Frank@fssbv.nl, 0651843392