Opening Dille & Kamille

Op vrijdag 29 maart opent Dille & Kamille, hét adres voor duurzame huis-, tuin- en keukenbenodigdheden, een winkel in het hart van ’s-Hertogenbosch. Al sinds 1974 kiest de keten voor de kracht van eenvoud en voor de tijdloze schoonheid van natuurlijke materialen.

De afgelopen weken werd hard gewerkt om het 350 m² grote pand aan de ‘Bossche Visstraat’ te vullen, maar alle fijne basics en mooimakers voor huis, tuin en keuken kregen inmiddels een plekje. De hobbykok vindt hier handige keukenhulpjes, stevige pannen in gietijzer en veel bakspulletjes in de rekken. Voor kinderen is er veilig houten speelgoed en voor knusse huismussen is het fijn thuiskomen met de handgevlochten manden, geurkaarsen en kleur­rijke tafelkleden. Ook worden er weer een aantal innovaties getest, waaronder natuurlijke schoonmaakmiddelen die de klanten kunnen tappen.

Achterin de nieuwe winkel, inmiddels de 32ste vestiging, vind je de Dille-keukenbalie. Hier kunnen klanten proeven van voedingsartikelen, een kopje koffie of thee drinken en advies krijgen over het gebruik van de handige keukenhulpjes. Een oase van rust in de stad!

 

ADRES

Dille & Kamille

Visstraat 5-7

5211 DM Den Bosch

 

Maandag, dinsdag en woensdag: 9u30 tot 18u

Donderdag: 9u30 tot 21u

Vrijdag: 9u30 tot 18u

Zaterdag : 9u30 tot 18u

Zondag: 12u tot 17u