Ondernemersdag DBDW: bestel nu je ticket!

Bestel nu je tickets voor de ondernemersdag van de Den Bosch Data Week - dinsdag 30 oktober

Van ondernemersontbijt tot hackaton, van een evenement en masterclass rondom het thema Driven by Data tot  een spraakmakende data-ondernemer. Dit en meer gebeurt er van 29 oktober tot en met 3 november tijdens de eerste editie van Den Bosch Data Week. Op 30 oktober is er een speciale ondernemersdag. Mis het niet: bestel vanaf nu je tickets.  
Tijdens de Den Bosch Data Week kunnen bewoners, bezoekers, bedrijven en talenten zien en ervaren dat er in Den Bosch een unieke mix van data science kennis, kunde en toepassingen beschikbaar is. Hoe data je kan helpen, waar je het kunt inzetten en wat het je brengt. Ervaar hoe het is om de kansen met data te benutten, want in Den Bosch kan het!

Impact van data
Tijdens de week geven inspirerende sprekers op verschillende plekken demonstraties en workshops. De nadruk ligt op welke impact data heeft in verschillende vakgebieden: mobiliteit, energie & duurzaamheid, gezondheid, veiligheid en agrifood.

Breng data dichtbij…
Laat je op de dag voor ondernemers inspireren door wat er allemaal met data kan. Hoe het je kan helpen, waar je het kunt inzetten en wat het je brengt. Ervaar hoe het is om de kansen met data te benutten.

Programma
De dag voor ondernemers is voor gevestigde of startende ondernemers met ambitie. Inschrijven voor de dag voor ondernemers doe je hier. Bekijk het programma voor de gehele Den Bosch Data Week van 29 oktober tot en met 3 november 2018. De toegang is gratis.

Partners
De week wordt georganiseerd door een breed partnerschap van bedrijven zoals Brand Loyalty, SAP, en het platform Driven by Data (VNO/NCW, Rabobank, BIM en gemeente), onderwijs en de gemeente ’s-Hertogenbosch en de provincie Noord-Brabant. Vele andere bedrijven en organisaties leveren een inhoudelijke bijdrage aan het programma.

Waarom mag je dit als ondernemer niet missen?
De Den Bosch Data Week brengt data dichterbij! Ervaar hoe het is om de kansen met data te benutten en laat je inspireren door wat er allemaal met data kan.

Tickets bestellen kan via deze link!