Nationale Distributiedag 2018 - 28 nov. 2018

Onder de titel ‘The future of logistics: Innovation and collaboration to stay ahead of the competition’ organiseert NDL/HIDC op woensdag 28 november in de Onderzeebootloods in Rotterdam de 31e Nationale Distributiedag (NDD).

Vijfsterren Logistiek is als partner aanwezig op dit event. De accountmanagers economische zaken van de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Oss, Meierijstad en het Land van Cuijk gaan in gesprek met de aanwezige verladers en logistiek dienstverleners over de vestigingsmogelijkheden voor logistiek in de regio.

Tijdens de NDD staat innovatie binnen de logistiek centraal. Innovatie is steeds belangrijker geworden om onze concurrentiepositie als logistieke hub voor Europese distributie te behouden. De sector staat bol van spraakmakende nieuwe concepten.

Met een gevarieerd en inspirerend programma en sprekers als Koen Driessen, Executive Strategic Officer - Warehousing and Parcel bij Vanderlande, Joyce Bliek, Director Breakbulk of The Port of Rotterdam Authority en DHL Supply Chain Solutions worden de meest actuele onderwerpen aangesneden.

De NDD 2018 vindt plaats in Rotterdam. Voorafgaand aan het middagcongres biedt de regio u een kijkje in de keuken bij interessante bedrijven uit de omgeving.

U kunt zich aanmelden via www.ndd-congres.nl. Bekijk het programma en schrijf u snel in!