The.Cre8ion.Lab koos voor De Gruyter Fabriek

Bovenin De Gruyter Fabriek vind je The.Cre8ion.Lab. Het fullservice marketing- en communicatiebureau dat overkwam uit Schijndel toverde een kale ruimte om in een waar werkparadijs. Nieuw bouwen of in een bestaand kantoor maakte ze niet uit, geeft Loek Jurres, een van de twee eigenaren, aan. Belangrijke voorwaarden waren wel: de mogelijkheid om zelf de plek nog te ontwerpen, een goede bereikbaarheid naar Randstad en Brabant en een locatie waar het bureau zich thuisvoelt. 

Daarom ’s-Hertogenbosch

Loek: ’s-Hertogenbosch is een stad om je hart aan te verliezen. Vol trots kun je jezelf hier als ondernemer presenteren. De stad versterkt je. De goede faciliteiten, mooie ambiance en bereikbaarheid van de stad maakt ’s-Hertogenbosch een plek waar onze gasten met plezier naar toe komen. 

De gemeente als partner

De gemeente is proactief betrokken en spant zich in om bedrijven een podium te bieden om zich te presenteren. Er wordt actief geluisterd naar wat er leeft bij de ondernemers. De gemeente bouwt met partners aan omgevingen waarbij mensen en bedrijven elkaar leren kennen en gestimuleerd worden om elkaar te inspireren en waar mogelijk elkaar van dienst te zijn.

De manier waarop dit gebeurt is zeer persoonlijk en gemoedelijk, maar ook doelgericht en pragmatisch. De gemeente heeft hierbij een duidelijke visie en een hoge kwaliteitsnorm. Ze durft te investeren, haar nek uit te steken en haar doelen na te streven. Hiermee voelt de gemeente goed aan waar de behoeften van de hedendaagse ondernemers liggen en zorgt ze voor een solide en duurzaam fundament voor toekomstige ontwikkelingen.

De locatie

De Gruyter Fabriek een mooi voorbeeld waarbij industrieel erfgoed op een zeer professionele wijze is omgevormd tot grootste creatieve broedplaats van Nederland. Het is het thuishonk van The Cre8ion.Lab. Het bedrijf koos voor de plek in 's-Hertogenbosch, omdat ze zich thuisvoelen in de creatieve broedplaats. Daarnaast, geeft Loek aan, speelde mee dat de kwaliteit en het niveau van alle bedrijven in De Gruyterfabriek hoog is. Iedereen werkt aan mooie opdrachten, is serieus aan de slag. Dat draagt positief bij aan de uitstraling.

Waar staat The.Cre8ion.Lab voor?

The Cre8ion.Lab levert conceptuele kracht en creativiteit om zoveel mogelijk ideeën te bedenken die nog nooit eerder bedacht zijn. Onze ambitie? We willen het Nederlandse online- en offline landschap een creatieve kwaliteitsinjectie geven en iedere inwoner van Nederland emotioneel bewegen.

The Cre8ion.Lab creëert chemie tussen mensen en merken. Wij geloven in één wereld waarin bricks en bytes elkaar aanvullen en streven er continu naar om de optimale manier te vinden om mensen te raken en de juiste emoties bij ze los te maken.

Ontdek het zelf!

www.cre8ion.com

Ook zij groeien in 's-Hertogenbosch