Help 's-Hertogenbosch met onderwijsinnovatie!

Op woensdag 12 april vindt vanaf 19:30 uur Het Bossche OnderwijsInnovatieLab plaats. Een bijeenkomst voor iedereen die voor innovatie in het onderwijs wil zorgen, van basisschool tot bedrijfsleven. De gemeente ’s-Hertogenbosch organiseert de bijeenkomst samen met RUW*. Ideeën over de toekomst van het Bossche onderwijs? Zet uw kennis en kunde in!

Programma en debat

Vorig jaar ontvingen negen innovatieve concepten van organisaties en instellingen subsidie uit het Onderwijsinnovatiefonds. Dit jaar pitchen zij kort hoe het staat met de ontwikkeling van hun producten. Wat kunnen we leren van de concepten die de pitchers op dit moment uitwerken? Hoe kan dit leiden tot meer en nog betere innovatieve ontwikkelingen?

De pitchers: Dutch Innovation School, Expeditie Basisschool, De Duurzame school, Bossche Educatieve partners, Provaardig, Smart Opleidingen, Het Ambachtshuis Den Bosch, Tienerschool 0-14 en Pitch073. Thema’s die voorbij komen zijn o.a. duurzaamheid, buitenschoolse activiteiten, kleinschalige vakscholing, ICT-educatie en talentontwikkeling. Benieuwd naar wat de pitchers echt doen? Zorg dat u erbij bent 12 april of neem een kijkje bij dit uitgebreide nieuwsbericht.

Praktische informatie

Datum: woensdag 12 april 2017
Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Kapel van het Gasthuiskwartier, Burgemeester Loeffplein 70 B/C, 5211 RX ’s-Hertogenbosch.
Kijk op de website van RUW hoe u er komt: www.ruwdenbosch.nl/contact.

Aanmelden

Meldt u zich s.v.p. aan met dit digitale formulier: http://bit.ly/2mekNQ4. U ontvangt automatisch een bevestiging. Hebt u nog vragen over de bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar secretariaatMO-OAP@s-hertogenbosch.nl.

*RUW is het Podium voor discussie en praktische initiatieven rond kennis, maatschappelijke, sociale en culturele innovatie van de Bibliotheek ’s-Hertogenbosch.