Grow Campus houdt business-event ‘Food and the City’

Hoe gaat de stad van de toekomst om met voedselproductie, water en energie? Nederland kan zich als groenste wereldstad internationaal op de kaart zetten met thema’s als duurzame productie in (of vlakbij) de stad, circulariteit en nieuwe verbindingen tussen producent en consument. Tijdens het event Food and the City inspireren toonaangevende sprekers met nieuwe inzichten en innovatieve concepten.

Het event vindt plaats op 22 november in de Bossche Tramkade. Tijdens dit event presenteert Grow Campus een aantal innovatieve oplossingen. Ideeën voor systeemverandering, keteninnovatie en innovatieve (productie)concepten, krijgen veel (internationale) belangstelling. Met keynotesprekers Meiny Prins (Priva), Peter van Wingerden (Floating Farm), Geert van der Veer (Herenboeren) en Jos Hakkennes (Duurzame Kost) en een interactieve paneldiscussie is er aandacht voor o.a. nieuwe systemen voor voedselproductie, duurzaamheid, circulairiteit, stadsontwikkeling en de relatie tussen consument en producent.

Interesse? Aanmelden via https://www.growcampus.nl/event/food-and-the-city/