Geslaagde outdoor editie van BOV-finale

Op maandag 31 augustus vond op de Parade het finale-event van de verkiezing ‘Beste Ondernemersvisie ’s-Hertogenbosch’ plaats. Het event werd al voor de 14e keer georganiseerd door de Junior Kamer en werd mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors. De competitie stond in het teken van ‘futureproof ondernemen’, rond ‘vragen als ‘hoe speel je optimaal in op snel veranderende markten?’, ‘hoe maak je maatschappelijk verantwoord ondernemen rendabel’ en ‘hoe handhaaf je je in tijden van crisis?’.

Eerder dit jaar vond al een groot deel van de BOV-competitie plaats: de ingeschreven ondernemers presenteerden zich in korte pitches aan de 5-koppige jury. Vervolgens bracht de jury bezoeken aan de deelnemers. Zes finalisten, in 2 categorieën, mochten zich tijdens de finale presenteren aan de 5-koppige jury, die hen aan de tand voelde. De BOV-trofee in de categorie Klein Zakelijk ging naar Republiq, data-adviseur voor vastgoed, in de categorie Groot Zakelijk naar installatiebedrijf Van Delft Groep.

Elke finalist presenteerde zich tijdens het finale-event met een video-portret. Wil je deze portretjes nogmaals zien? Kijk dan hieronder.

  • Etrias (Vught) – lifestyle-webwinkels.
  • Van Delft Groep (Nieuwkuijk) – totaalinstallateur.
  • Van den Udenhout (Den Bosch) – autobedrijf
  • Republiq (Den Bosch) – consultancy data & vastgoed.
  • Brabantsche Worstenbroodjes (Den Bosch) – bakkerij.
  • Bluerock Logistics (Den Bosch) – logistieke software.

Etrias

Van Delft Groep

Van den Udenhout

Republiq

Brabantsche Worstenbroodjes

Bluerock Logistics