Droomstart voor Studio Antigif

Wij zijn Anne Roos Hosters en Tim Verbakel, samen hebben wij Studio Antigif opgericht. Een nieuwe, frisse en energieke ontwerpstudio gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Afgelopen juli hebben we de Jheronimus Award van 2017 gewonnen, wat leidde tot een droomstart voor ons als kersverse creatieve ondernemers!

Jheronimus Award 2017
Beide zijn we afgelopen zomer afgestudeerd aan het AKV|St. Joost te ’s-Hertogenbosch als grafisch ontwerpers. Er werd opgemerkt dat we erg ondernemend waren, omdat we buiten de studie om projecten hebben gedraaid voor externe opdrachtgevers. Deze ondernemende houding resulteerde in de Jheronimus Award 2017. De prijs omvat; een jaar lang kosteloos gebruik maken van een atelier in de Willem Twee, het ontwerpen van enkele projecten en ondersteuning waar nodig. De prijs werd uitgereikt door de academie in samenwerking met de Willem twee en gemeente ’s-Hertogenbosch. Dankzij deze award krijgen we een duwtje in de goede richting om onze studio te doen groeien en een mooi netwerk op te bouwen.

Een half jaar verder
In dit halfjaar hebben we al aan meerdere projecten mogen werken. Dit varieert van een design workshop geven tot het ontwerpen van volledige identiteiten. Momenteel zijn we ook bezig met het creëren van een eigen identiteit, imago en website. Als we hiernaast projecten zouden kunnen doen voor de omgeving ’s-Hertogenbosch met een sociale relevantie zou dit een mooie aanvulling zijn. Wij zetten onze kwaliteiten als ontwerpers en creatief denkers graag in om andere te helpen.

Wie weet kunnen we iets voor jou betekenen!

Nieuwsgierig naar ons werk? Check onze instagram, Facebook en website!