Doe met jouw sociale idee mee met de Wildcat Challenge!

Hallo sociale ondernemer! Heb je een goed idee waarmee je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de gemeente ‘s- Hertogenbosch aan het werk helpt? Doe mee met de Wildcat Challenge. Je maakt door mee te doen een jaar lang kans op ondersteuning bij het realiseren van het idee. Leuke bijkomstigheid, je krijgt een geldbedrag van €3.500,-. 

Veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen en willen werken. Met de challenge willen WeenerXL en Agrifood Capital, die samen de challenge organiseren, zoveel mogelijk creatieve ideeën ophalen. Belangrijkste eis: het idee moet zorgen voor meer werkgelegenheid voor de doelgroep. De challenge en het doel worden ondersteund door Annemariek van Gaal. Annemarie is ondernemer, investeerder en auteur. Je kent haar van o.a. een Dubbeltje op zijn kant, Divorce Hotel, haar columns en artikelen in De Telegraaf en Margriet en boeken zoals Winst en Financiële Workout.

Interesse? Je kunt je aanmelden tot 18 augustus aanstaande. Op 9 oktober vindt de finale plaats in het Werkwarenhuis in De Tramkade. Er is een jury aanwezig die de pitches beoordeelt. In de jury zitten vertegenwoordigers van Holla Advocaten, Have A Nice Day, Ondernemerslift+, Rabobank, SAP en N.V. BIM. 

Ik wil meer weten!