De Data Week NL komt er aan!

Van 25 t/m 30 oktober wordt de vierde editie van de Data Week in Den Bosch gehouden. We maken met de Data Week NL zichtbaar wat de betekenis van data voor maatschappelijke opgaven is. Tijdens de jaarlijkse Data Week NL laten we iedereen zien wat data voor hen kan betekenen, inspireren we met ontwikkelingen op basis van data en laten we de toepassing van data beleven. We tonen resultaten van samenwerkingen, geven lokale, regionale en landelijke successen een podium en zijn een springplank voor nieuwe initiatieven. Daarnaast geven we het op verantwoorde wijze omgaan met data een belangrijke plaats. Kortom, we laten zien dat verantwoorde toepassing van betekenisvolle data er voor iedereen toe doet.

De ondernemersdag op dinsdag 26 oktober staat in het teken van Data en Ondernemerschap. 

De dag start met een Data Dialoog Tafel over: Ondernemen met data. Wat kunnen ondernemers met data? Waar liggen de kansen en bedreigingen, maar ook wat kunnen we van elkaar leren?

Aansluitend volgt een workshop programma gekoppeld met een informatiemarkt. Live meet-up van het Data Delta network en presentatie van de volgende stap van het InnovatieKwartier in Den Bosch. Daarnaast worden de onderzoek resultaten gepresenteerd rond de digitale geletterdheid van het MKB en wordt op deze dag de MKB Data Science Top 50 Award uitgereikt.

Voor meer informatie en om je aan te melden, ga gauw naar: https://dataweeknl.nl/programma-2021/dinsdag-26-oktober/