Data Delta is live!

Zaterdag 6 maart werd het centrum van ’s-Hertogenbosch verlicht door drie mysterieuze lampen. Deze kwamen in de vorm van een driehoek samen boven de markt. Vandaag is bekendgemaakt wie er achter deze bijzondere actie zit. Het gaat om de lancering van Data Delta: de data community in ’s-Hertogenbosch.

’s-Hertogenbosch heeft de ambitie om de ICT- en datastad van Nederland te zijn. Daarom heeft Data Delta de handen ineengeslagen om een community op te richten waar onderwijs, overheid en bedrijfsleven, oftewel de triple helix, elkaar vinden. Hier creëren we kansen, kansen waar je in je eentje enkel van kan dromen.

Data Delta biedt ruimte voor kennis en innovatie door de juiste mensen te verbinden in inspirerende samenwerkingen. Hier worden echte challenges opgelost, toffe evenementen georganiseerd om elkaar te ontmoeten en wordt data slim gebruikt om te innoveren. Sabrina Cointet, community manager van Data Delta: ‘’Er gebeurt al veel op het gebied van data in ’s-Hertogenbosch. Aan Data Delta de taak om dit samen te brengen.’’

Op zoek naar het exacte middelpunt
Bekijk hier de video waarin we het exacte middelpunt van ons dataspeelveld hebben gevonden. Hier maken we binnenkort onze eerste data challenge bekend. Dit is het startschot van onze community. Blijf op de hoogte van deze challenge via datadelta.nl.

Vaarwel Naysayers. Welkom Gogetters.
We gaan experimenteren met data, door het gewoonweg te doen. Vaarwel Naysayers. Welkom Gogetters. Dat wordt de kracht van onze community, de kracht van Data Delta. Iedereen is welkom om mee te doen. Het gaat erom dat je de juiste energie meebrengt. Interesse om mee te doen? Neem contact op via info@datadelta.nl of kijk op www.datadelta.nl.