Charity Golf Event Soroptimistclub

Op vrijdag 17 mei 2019 vindt het allereerste Bossche Charity Golf Event plaats. Soroptimistclub De Meierij organiseert deze dag en nodigt alle golfliefhebbers uit voor dit event op Burggolf Haverleij in 's-Hertogenbosch.

Het belooft een leuke dag te worden met veel sportiviteit, gezelligheid en nieuwe ontmoetingen. Soroptimistclub De Meierij heet u van harte welkom op dit event. Zij zijn onderdeel van een wereldwijd vrouwennetwerk met ca. 80.000 clubleden in 133 landen. Hun wereldwijde missie is: de levensomstandigheden en de status van vrouwen en meisjes verbeteren d.m.v. onderwijs en economische en politieke bekrachtiging.

Met dit Charity Golf Event wordt het project 'School for Justice: educate to lead, to change the system' ondersteund. Dit project geeft meisjes die zijn bevrijd uit gedwongen prostitutie een opleiding om het wijdverspreide onrecht dat zij aan den lijve hebben ondervonden later effectief te kunnen bestrijden. 

Meer informatie over dit event en de mogelijkheid om zich aan te melden, kan u vinden via de website van de Soroptimisten de Meierij.