Beste Ondernemersvisie 's-Hertogenbosch editie 2020 komt eraan

Op donderdag 26 maart 2020 vindt in ’s-Hertogenbosch weer het BOV-event plaats. De BOV is hét event voor ondernemers (start-ups, scale-ups, midden- en grootzakelijk) en captains of industry uit de regio 's-Hertogenbosch met de beste visie op zijn of haar vakgebied. Na een intensief selectietraject door een professionele jury wordt de winnaar gekozen tijdens de 'grande finale' in de Orangerie.

De BOV is een verkiezing van de ondernemer uit de regio ’s-Hertogenbosch met de beste visie op zijn vakgebied, gelinkt aan een wisselend thema. Eerdere Bossche winnaars waren bijvoorbeeld Zelfstroom, Care Culinair en Daavision. Een intensief selectietraject wordt afgesloten met een ‘grande finale’ in de vorm van een event voor en door (MKB-)ondernemers. Het doel van het event is ondernemers de mogelijkheid te geven zichzelf en hun organisatie vanuit hun eigen drive te profileren in de regio en kans te maken op de trofee.

De BOV verkiezing wordt al sinds 1998 georganiseerd door JCI ’s-Hertogenbosch en sinds dit jaar ook in nauwe samenwerking met JCI Quadrivium. Elke editie gebeurt dit binnen een ander thema. Dit jaar is het thema ‘Futureproof’.
 
De uitreiking van de BOV-trofee vindt plaats tijdens een inspirerend evenement, met goede sprekers en een heerlijk diner met voldoende ruimte om te netwerken met andere ondernemers uit Den Bosch. De genomineerden krijgen een podium om de jury te overtuigen waarom zij de Beste Ondernemers Visie trofee verdienen, waarbij ze ook flink worden uitgedaagd door de dagvoorzitter.

Deze keer staat de BOV in het teken van het thema ‘Futureproof’. Dit betekent dat ondernemers uit Den Bosch en omgeving die Futureproof zijn zich kunnen aanmelden voor de verkiezing. Ondernemers die niet alleen weten wat er vandaag en morgen speelt, maar zich ook bewust voorbereiden op de toekomst. Ondernemers die voorbereid zijn op het onverwachte en het roer om kunnen gooien als dit nodig is. En ondernemers die zorgen dat de structuur van het bedrijf, het product en het personeel mee ontwikkelt. 

Alle kandidaten worden beoordeeld door een deskundige jury op de mate waarin hun organisatie bezig is met het thema, bijvoorbeeld: 

  • de bedrijfsvisie ademt futureproof; 
  • de ondernemer geeft concreet vorm aan duurzaamheid en kent de rol van het bedrijf binnen de maatschappij;   
  • de ondernemer is zeer innovatief en heeft aandacht voor technologieontwikkeling; 
  • de ondernemer zet data en technologie in om constant te verbeteren;
  • de manier van leiderschap en omgang met verantwoordelijkheden is heel futureproof;

De opbrengst van het BOV-finale-event gaat naar een goed doel. ​Aanmelden voor de BOV-trofee is niet meer mogelijk. Meer informatie: zie https://www.besteondernemersvisie.nl/