Laat je 29 oktober t/m 3 november 2018 inspireren door wat er allemaal met data kan. Hoe het je kan helpen, waar je het kunt inzetten en wat het je brengt. Ervaar hoe het is om de kansen met data te benutten. In Den Bosch kan het!

Meer lezen

In Den Bosch worden regelmatig interessante beurzen en congressen georganiseerd. Bijvoorbeeld in 1931 Congrescentrum of de Brabanthallen. Ook dit najaar is er weer volop aanbod op de eventkalender van beide locaties.

Meer lezen

S-PORT SUPPORT is een netwerk van bedrijven die de sport in de gemeente ’s-Hertogenbosch een warm hart toe dragen en ondersteuning bieden bij sportgerelateerde vraagstukken in de stad. Deze mooie stichting viert dit jaar haar tien-jarig bestaan!

Meer lezen

Vorige week was een mooie week voor het Jheronimus Academy of Data Science (JADS). De eerste lichting studenten mocht haar master diploma in ontvangst nemen. Ook kreeg het JADS een nominatie voor ICT-opleider van het jaar.

Meer lezen

Van 29 oktober tot en met 3 november vindt voor de eerste keer de Den Bosch Data Week plaats. Tijdens de week is er een uitgebreid aanbod van inspirerende sprekers, demonstraties en workshops op verschillende locaties in de stad.

Meer lezen