275 resultaten

Het carnavalsseizoen wordt geopend op maandag 11-11. Op deze dag gelden enkele specifieke regels voor horeca in onze gemeente. Omdat het een maandag betreft zijn enkele regels anders dan voorgaande jaren.

Meer lezen

Graag uitnodigen we u uit om deel te nemen aan de handelsmissie rondom de Smart City Expo in Barcelona, van 19 tot en met 21 november 2019. Dit is de grootste beurs ter wereld op het gebied van Smart Cities. Gaat u met ons mee?

Meer lezen

Geef jouw netwerk en persoonlijke ontwikkeling een boost op het 2e XL Jaar-event van SUB40DB op donderdag 10 oktober aanstaande. SUB40DB is een netwerk voor jonge ondernemende mensen (jonger dan 40 jaar) werkzaam in de regio ’s-Hertogenbosch.

Meer lezen

Op donderdag 5 september is de SPARK Makers Zone officieel geopend. Midden in de Spoorzone, Paardskerkhofweg 15, kan iedereen vanaf nu elke werkdag terecht om gebruik te maken van het omvangrijke aanbod van mix van machines en apparatuur.

Meer lezen

Na het succes van vorig jaar vindt dit jaar voor de tweede keer het ZZP Boost event plaats.Dit keer op 12 september in Veghel. Kom beter in je kracht als zzp’er met dit gratis event voor zelfstandige professionals in Noordoost Brabant.

Meer lezen

De horecasector vertoonde de afgelopen jaren een enorme dynamiek. Het is een belangrijke smaakmaker in onze gemeente en van gebiedsontwikkelingen. Daarbij past een fris beleid, met als belangrijk uitgangspunt de balans tussen leefbaarheid en levendigheid.

Meer lezen

De Terp in Nuland is volledig in ontwikkeling. Afgelopen periode zijn op meerdere kavels nieuwe bedrijfspanden opgeleverd en op andere plekken is de bouw nog in volle gang. De kopers zijn veelal Nulandse bedrijven of bedrijven elders uit de regio.

Meer lezen