257 resultaten

Een delegatie van Chinese ondernemers bezoekt de komende drie dagen onze stad. Zij maken kennis met de kansen die ’s-Hertogenbosch als datastad biedt. Zo bezoekt de delegatie de uitreiking van de jaarlijkse Dutch Datasciences Awards. Die vindt morgen plaa

Meer lezen

Na de kick-off vorig jaar oktober van SUB40DB hebben we niet stil gezeten. De werkgroep is uitgebreid, op 27 juni vindt een zomerevent plaats en in oktober weer een inspirerend netwerkevent (SUB40DB XL). Lees hier meer en ontdek SUB40DB.

Meer lezen

Brabantstad houdt op 4 juni een rondetafelgesprek over de toekomst van logistiek vastgoed, op de Provada in Amsterdam. Vijf experts uit de sector gaan met elkaar in discussie. De thema's zijn XXL-kavels, nieuw-oud en de ontwikkeling naar circulair.

Meer lezen

Ieder jaar rondom 10 mei, de oprichtingsdag van het Bossche bedrijf Omron, gaan medewerkers van Omron allerlei klussen en activiteiten uitvoeren bij verschillende organisaties. De projecten komen tot stand in samenwerking met Mooi zo Goed zo.

Meer lezen

10 jaar Open Coffee Den Bosch! Dat mag gevierd worden! En dat dóen we dan ook! Op woensdag 15 mei 2019 van 09:00 tot 11:00 uur in de Verkadefabriek (Boschdijkstraat 45 ’s-Hertogenbosch). Met als gastspreker Jan Hoskam, Wethouder van Economische Zaken.

Meer lezen

U bent allen bijzonder welkom op maandag 13 mei om 19.00 uur in Perron 3 tijdens DE informatieavond voor het Bossche zakenleven, pandeigenaren èn pandhuurders. Samen met de gemeente 's-Hertogenbosch en het BEC praten we over een klimaat neutrale toekomst.

Meer lezen

Herken je dat je het lastig vindt te achterhalen waarom je communicatiestrategie niet precies werkt? Volg dan deze workshop van Jane Trapman. Ze is de eigenaar van Zorro Branding en verzorgt deze workshop bij BROED op 27 mei aanstaande (19:00-20:30)

Meer lezen